Beställa

Tavla 

Beställa tavla:

Vill du beställa en egen målning. Är det ett älskat djur, en jaktscen, ett djurmotiv eller något annat du vill föreviga genom en målning?

För att kunna göra en bra målning behöver jag några riktigt bra kort med hög upplösning. Jag vill gärna ha några stycken så jag kan välja. Vill du ha flera djur eller händelse typ jaktscen, på tavlan kommer vi fram till det gemensamt. Mitt mål är att du ska vara 100% nöjd.

Jag målar med akryl på färdigspända canvasdukar.

De här storlekarna på canvasdukar har jag hemma just nu. Kan ta hem andra om behov finns.

30x40=1900kr

30x80=2900kr

50x60=2900kr

50x70=3200kr

60x70=3600kr

Flera djur, jaktscen eller extra detaljer på tavlan kan göra att priset ändras. Detta kommer vi fram till när vi diskuterar detaljerna på tavlan.

Gör så här:

1 Skicka mig ett mail på elinor_arvidsson@hotmail.com eller på messenger Elinor Arvidsson

Där förklarar du vad du är intresserad av och skickar mig några riktigt bra bilder med hög upplösning. Sen återkommer jag till dig så snart jag kan.

2 När vi haft kontakt och kommit överens om målningen, kommer jag på börja din målning i mån av tid. Ibland kan det vara beställningar före som gör att det tar lite tid innan jag kan påbörja just din målning. Jag kommer meddela dig hur det ser ut och på ett ungefär när jag kan börja på din målning.

3 När målningen börjar bli klar kommer jag höra av mig till dig och skicka dig bilder för att du ska få komma med ev ändringar. När både du och jag är nöjda kommer jag skicka tavlan till dig.

4 Betalning sker först när tavlan är klar mot förskottsbetalning.


© 2020 Elinor Arvidsson
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!